Over een dikke maand wordt het laken van de Range Rover Evoque Convertible getrokken. Het is de open vers" /> Over een dikke maand wordt het laken van de Range Rover Evoque Convertible getrokken. Het is de open vers"> Over een dikke maand wordt het laken van de Range Rover Evoque Convertible getrokken. Het is de open vers"> CARROS Magazine - Range Rover Evoque Convertible komt eraan
strictly cars with character

Range Rover Evoque Convertible komt eraan

2 oktober 2015

Over een dikke maand wordt het laken van de Range Rover Evoque Convertible getrokken. Het is de open versie van de Evoque Coupé.

In de aanloop naar de onthulling geeft Land Rover alvast een voorproefje door op diverse plekken in Londen aluminium draadsculpturen te plaatsen van de Range Rover Evoque Convertible. De creaties zijn gemaakt met computertechniek en laten alvast een beetje zien hoe de auto eruit zal zien. Ze zijn uitgevoerd in opvallende kleuren en beschikken zelfs over stoelen en wielen.

De Range Rover Evoque Convertible is de eerste SUV cabriolet voor het luxe segment ter wereld en volgt op een concept dat enkele jaren werd getoond en goed werd ontvangen. Vermoedelijk komt de Evoque Convertible in het voorjaar van 2016 in on land op de markt.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer