strictly cars with character

Adverteren

Adverteren in CARROS Magazine

CARROS is het langst bestaande en best gelezen glossy magazine voor liefhebbers van exclusieve auto’s. Sinds de oprichting in 1994 heeft CARROS een sterk onderscheidende plek in het schap. Onderscheidend is CARROS ook door de mensen áchter de auto centraal te stellen, wat de mooiste reportages en interviews oplevert. CARROS is hét bewijs dat hoogwaardige titels met een koopkrachtige doelgroep succesvol zijn.

Reportages

Bladen krijgen steeds meer de functie van boeken, waarvoor lezers, in tegenstelling tot de digitale mediaconsumptie, weer écht aandacht hebben. Slow-reading in plaats van vluchtig grazen. Met meer rust in de opmaak, uitgebreide beeldreportages, afgewisseld met langere leesverhalen.

360-Graden merk

Als titel is CARROS inmiddels een 360-graden merk, met naast het magazine en de website CARROS.nl, populaire accounts op Facebook, Instagram en Twitter, specials en evenementen. Zo is CARROS betrokken bij de jaarlijkse Gijs van Lennep Legend en diverse KNAC-evenementen. Door deze crossmediale benadering biedt het merk CARROS voor adverteerders tal van interessante mogelijkheden. Zo maakt de redactie op verzoek van partners specials of promotiekaterns, zowel off- als online. CARROS biedt tevens aantrekkelijke doorplaatsingsmogelijkheden in combinatie met de genoemde divisies en met Residence. Adverteren op CARROS.nl behoort ook tot de mogelijkheden, de site is daartoe in 2021 ingrijpend vernieuwd.Bekijk de mediakaart

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer