Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

Om zelf te proberen: parkeerbingo bij je lokale supermarkt

Geestig. De 39-jarige Brit Gareth Wild nam zich zes jaar geleden voor om bij elk bezoek aan de lokale supermarkt een andere parkeerplek te kiezen. Inmiddels heeft hij zijn parkeerbingokaart vol. Proficiat.

Parkeerbingo. Je kunt het op elk parkeerterrein doen. Of het nu bij de bouw- of supermarkt is. Het idee: probeer zo snel mogelijk in elk vak te parkeren. Spelregels: je mag je auto niet verzetten of eindeloos blijven wachten tot een bepaalde parkeervlak vrijkomt. Je arriveert, zoekt een vrije plek uit en noteert die op je ‘bingokaart’.

Excel-sheet

Dit ‘spelletje’ speelde de 39-jarige Brit Gareth Wild liefst zes jaar lang. Bij elk wekelijks bezoek aan zijn lokale supermarkt, probeerde hij een ander vrije parkeerplek uit. Liefst 211 in totaal. Wild pakte het grondig – doch met een knipoog aan – op basis van een drone-foto van bovenaf markeerde hij de parkeervakken en secties. Wild hield zelfs een heuse excel-sheet bij. Groot voordeel: aan het eind van zijn zesjarige project weet hij precies wat de beste en minst fijne parkeerplekken zijn bij zijn favoriete supermarkt. Vooral de parkeervakken op hoeken moeten het ontgelden.

Beeld: Unsplash, John Matychuk

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.