De eerste rendering van de Mercedes S-klasse Cabriolet is opgedoken. De auto is gebaseerd op het coupémo" /> De eerste rendering van de Mercedes S-klasse Cabriolet is opgedoken. De auto is gebaseerd op het coupémo"> De eerste rendering van de Mercedes S-klasse Cabriolet is opgedoken. De auto is gebaseerd op het coupémo"> CARROS Magazine - Mercedes S-klasse Cabriolet geschetst
strictly cars with character

Mercedes S-klasse Cabriolet geschetst

17 augustus 2015

De eerste rendering van de Mercedes S-klasse Cabriolet is opgedoken. De auto is gebaseerd op het coupémodel van de S-klasse.

Algemeen wordt aangenomen dat Mercedes de S-klasse Cabriolet volgende maand zal onthullen op de autoshow van Frankfurt. Het is lang geleden dat Mercedes zo’n grote vierzits cabriolet in het gamma had. De auto heeft een iets meer gestrekte lijn gekregen met een langer achtersteven om het grote elektrische bedienbare cabriodak in op te vouwen.

Naar verwachting zal Mercedes nagenoeg hetzelfde motorengamma voor de open versie gebruiken als voor de coupé. Dat betekent dus een S 500 met 4,7 liter V8-turbomotor en 455 pk naar keuze met achter- of vierwielaandrijving, een S 63 AMG met 5,4 liter V8-turbomotor met 585 pk met achter- of vierwielaandrijving en een S 65 AMG met 630 pk sterke twaalfpitter.

Wanneer de auto op de markt komt is nog niet bekend.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer