De Tokyo Motor Show is het toneel voor de presentatie van een nieuwe concept car van Lexus die de voorbod" /> De Tokyo Motor Show is het toneel voor de presentatie van een nieuwe concept car van Lexus die de voorbod"> De Tokyo Motor Show is het toneel voor de presentatie van een nieuwe concept car van Lexus die de voorbod"> CARROS Magazine - Lexus concept voorbode nieuwe LS
strictly cars with character

Lexus concept voorbode nieuwe LS

13 oktober 2015

De Tokyo Motor Show is het toneel voor de presentatie van een nieuwe concept car van Lexus die de voorbode zal zijn voor de nieuwe LS.

Officieel spreekt Lexus van ‘previewing Lexus’ toekomstige visie op progressieve luxe’. Maar het is niet toevallig dat de onthulling van deze nieuwe concept car samenvalt met het 25-jarig jubileum van de verkoop van Lexus.

De nieuwe Lexus LS (hierboven nog afgebeeld in de huidige uitvoering) zal het moeten gaan opnemen tegen de Audi A8, BMW 7-serie en de Mercedes S-klasse en er wordt veel innovatie van verwacht. Volgens onbevestigde berichten krijgt de nieuwe LS een hybride aandrijflijn met een totaal systeemvermogen van meer dan 540 pk, in sommige markten komt er ook een V8-benzineversie met 470 pk. Het design zal vermoedelijk wat markanter zijn dan van de voorganger. Welke kant het opgaat weten we eind deze maand als de nieuwe concept car wordt onthuld in Tokio.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer