Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

Dusseldorp Automotive wordt hét adres voor ALPINA in Nederland

BMW-en MINI-dealer Dusseldorp voert per direct ook ALPINA. In de BMW-vestigingen in Apeldoorn en Den Haag staan diverse demo-modellen opgesteld.

Al sinds 1965 maakt het Duitse ALPINA BMW-modellen nog wat sportiever in prestaties en uiterlijk. Die begeerlijke ALPINA’s kon je de laatste jaren echter niet direct in Nederland bestellen, maar daar komt nu verandering in. De bekende BMW-dealer Dusseldorp – met vestigingen in Den Haag en Apeldoorn – verkoopt de ALPINA’s direct vanuit de showroom. “‘BMW maakt rijden geweldig’ – maar er zijn altijd klanten die nog aanvullende wensen hebben. Voor die groep klanten biedt ALPINA nog meer op het gebied van motorisering en in- en exterieur verfijningen”, aldus Arie Ruitenbeek, Commercieel Directeur van Dusseldorp Automotive.

Volgens Andreas Bovensiepen, Managing Director ALPINA en zoon van oprichter Burkard Bovensiepen, was het een logische stap om de Nederlandse markt te betreden. “De afgelopen jaren kregen we steeds meer aanvragen van Nederlandse klanten voor BMW ALPINA modellen.”

BMW ALPINA B8 Gran Coupé

ALPINA is onder meer bekend om haar B7, voorzien van een 608 pk sterke 4,4-liter V8, maar weet ook met andere BMW-modellen wel raad. Zelfs SUV’s neemt het onder handen, verraadt de BMW ALPINA XB7. De meest recente ALPINA is de BMW ALPINA B8 Gran Coupé, die het eind maart introduceerde.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.