Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

CARROS Configurator: BMW 2 Serie Coupé

Liefhebbers van compacte achterwielaandrijvers vinden tegenwoordig bij bijna alle merken de hond in de pot. Tenzij ze elektrisch willen rijden, maar dat is minder lollig. Gelukkig houdt BMW voor de 2 Serie Coupé wel vast aan ‘Standardantrieb’. We puzzelden een fraai exemplaar bij mekaar.

1 BMW 220I COUPÉ (49.351 EURO)
Ons oog valt, bescheiden als we zijn, op de 220i Coupé met tweeliter turbo-benzinemotor. Standaard altijd met achttraps automaat, want een handbak levert BMW niet meer in deze reeks. Maar we willen wel wat vaker de versnelling zelf kiezen, dus nemen we er voor 160 euro schakelflippers op het stuur bij.


2 M SPORT (4.828 EURO)
Om uiterlijk en interieur wat op te leuken en het weggedrag te verbeteren vinken we in de catalogus ‘M Sport’ aan. Dan heb je 18 inch wielen, een M aerodynamicapakket, Shadow Line hoogglans lak (we kozen overigens Portimao Blau), een M Sport onderstel, M hemelbekleding en een M sportstuur. Oh, en voor 160 euro nemen we er ook aluminiumkleurige Tetragon interieurlijsten bij.


3 AUDIO MEDIA PACK (595 + 907 EURO)
Het oor wil ook wat en dus selecteren we bij de opties het Audio Media pack van 595 euro. Maar we voegen er meteen voor 907 euro een upgrade aan toe, met het Harman Kardon Surround Sound systeem dat veertien luidsprekers en een digitale versterker van 464 watt) omvat.


4 EXECUTIVE (1.995 EURO)
BMW-rijders weten het: met ‘Executive’ maak je een BMW pas echt compleet. Je krijgt dan een klasse 3 alarm, Connected Pack Professional II (naadloze integratie van je smartphone, Connected Navigation en Connected Parking) en Live Cockpit Plus. Alleen geven we ook dat laatste meteen een update, met BMW Live Cockpit Professional voor 1.334 euro. Dan is namelijk niet alleen het hele instrumentarium digitaal, maar het display in de middenconsole is ook groter.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.