strictly cars with character

Gewoon omdat het kan: de mooiste stuurmansweggetjes met MyCarClub

14 november 2023
Het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid. De wereld verkennen, nieuwe plaatsen ontdekken, de controle hebben over je eigen reis en de sensatie van snelheid en het gevoel van verbondenheid met de machine ervaren. Genoeg getriggerd? Dan hebben Marcel van den Brink en Peter Slavenburg de tools voor een ultieme rijervaring. We gingen met een Aston Martin Vantage Roadster, Porsche 911 Carrera S en een Lamborghini Gallardo van hun bedrijf MyCarClub op pad richting Luxemburg en de Moezelstreek. Gewoon omdat het kan.

Daar liggen ze: de sleutels die horen bij de Aston Martin Vantage Roadster, Porsche 911 Carrera S en een Lamborghini Gallardo van de ondernemers Marcel van den Brink en Peter Slavenburg van MyCarClub. Het is een dilemma; in welke van dit trio zullen we onze reis aftrappen? We gaan voor de Lambo. Om mee te beginnen. Marcel van den Brink moet er een beetje om grijnzen. Sinds hij samen met zijn zakelijk partner Peter Slavenburg MyCarClub is begonnen, heeft hij al vaker meegemaakt dat klanten moeilijk kunnen kiezen wélke auto uit de snoepwinkel van MyCarClub ze willen rijden. “Laten we eerlijk zijn: het zijn drie auto’s waar de meeste mensen van dromen. Wij maken die dromen waar. Het maakt ons niet uit in welke sportwagen ze hier wegrijden. Zo lang ze het maar naar hun zin hebben.”
 

Niet verstoffen

Hoe exclusief en kostbaar hun sportwagens ook mogen zijn, de ondernemers Marcel van den Brink en Peter Slavenburg laten ze bepaald niet onder afdekhoezen verstoffen. Ze gebruiken hun Aston Martin Vantage Roadster, Porsche 911 Carrera S en Lamborghini Gallardo waar ze voor bedoeld zijn: rijden. Het idee voor MyCarClub ontstond toen Peter Slavenburg op zoek was naar een mooie stalling voor zijn Porsche. “Die vond ik bij Passion For Cars in Houten, bij Remco van den Brink – de broer van Marcel. Remco biedt hoogwaardige stalling aan voor exclusieve auto’s. Ik raakte met Marcel aan de praat. We filosofeerden over hoe we mensen betaalbaar van auto’s konden laten genieten, een idee dat we onafhankelijk van elkaar al eerder hadden bedacht. Een half uur nadat we elkaar hadden leren kennen, hebben we elkaar de hand geschud en besloten we om MyCarClub te starten.
 

Lees verder

Het gehele artikel kunt u teruglezen in CARROS Magazine nr. 6/2023. Nooit iets missen? Neem nu een extra voordelig jaarabonnement (8 nummers).
 

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer