strictly cars with character

Designpakketje voor Skoda Superb

16 oktober 2014
Skoda biedt de koper van een Superb in Elegance uitvoering nu de mogelijkheid om de auto een stuk exclusiever te maken. Voor krap acht mille is nu namelijk het Laurin & Klement pakket leverbaar. Daarmee wordt het topmodel van Skoda – leverbaar als hatchback en combi – onder meer opgesierd met een chroomkleurige grille, 18-inch Sirius bi-colour lichtmetalen wielen, extra donker getinte ramen achter, LED-achterlichten op de hatchback en bescheiden L&K aanduidingen.

Executive Brown

In het interieur, dat sleutelloos kan worden betreden, is ook luxe te vinden. Dat begint al bij de chromen instapsierlijsten met Laurin & Klement-logo, terwijl het interieur in ‘Executive Brown’ leer is uitgevoerd. Het bovendeel van het dashboard en de portierpanelen zijn ook in bruin uitgevoerd, de interieurlijsten in zwarte pianolak met L&K-logo en het multifunctionele stuurwiel, de transmissiehendelknop en handremgreep zijn ook in bruin leder uitgevoerd.

Soundsysteem

Tot het Laurin & Klement pakket behoren verder een navigatiesysteem met 30 Gb harddisk, een Bluetooth handsfree carkit met stuurwielbediening, een TV-tuner en een soundsysteem met tien luidsprekers. En het pakket omvat een dubbele bagageruimtevloer (uittrekbaar) en bagagenettenset in de combi en een dubbele bodem en bagagenettenset in de hatchback, een elektrisch te openen en te sluiten achterklep op de combi en verwarmde ruitensproeiers. Het Laurin & Klement is leverbaar in combinatie met de 200 pk sterke 2.0 TSI, de 3.6 V6 FSI 4x4 met 260 pk en de 2.0 TDI met 170 pk. www.skoda.nl

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer