strictly cars with character

Tros Autoshow klaar voor de start

16 oktober 2014
Zaterdag is het zover! Dan zijn Bas van Werven en Carlo Brantsen weer als duo te horen in een autoprogramma op de radio, de TROS Autoshow op Radio 1. Het wordt een wekelijks terugkerend autoprogramma dat op zaterdagmiddag tussen twee en half drie wordt uitgezonden. Het presentatieduo Bas van Werven en Carlo Brantsen – beiden echte autofreaks – maakte voorheen De Nationale Autoshow voor BNR. Bas van Werven stapte vorig jaar over van BNR naar de TROS om het actualiteitenprogramma EenVandaag te gaan presenteren. Nu komt daar dus een wekelijks terugkerend radioprogramma bij.

Charlie Aptroot

In de eerste uitzending van de TROS Autoshow ontvangen Bas van Werven en Carlo Brantsen de grootste petrolhead van het Binnenhof op dit moment, VVD Tweede Kamerlid Charlie Aptroot. Als woordvoerder verkeerszaken heeft Aptroot een mening over alles wat op de wegen rijdt en stilstaat. Met hem bespreken we het laatste autonieuws en we blikken vooruit op wat het komende politieke jaar zal gaan betekenen voor de automobilist.

Zuinigste Porsche ooit

De Panamera Diesel wordt door de fabrikant als de 'zuinigste Porsche ooit' naar voren geschoven. Een ritje naar de Cote d'Azur moet op één tank kunnen volgens de autobouwer. Bas van Werven nam de auto een paar dagen mee in ons eigen land. Meico Koudstal heeft de mooiste klassiekers en moderne supercars die er te vinden zijn bij elkaar gehaald en laat ze volgende week een rondje door de oude binnenstad van Naarden-Vesting rijden tijdens Le Petit Grand Prix. We bellen even met hem voor een laatste update. En gelardeerd door de TROS Autoshow krijgt u het laatste autonieuws van Carlo Brantsen. De TROS Autoshow is op zaterdagmiddag te beluisteren van 14:00 tot 14:30 uur op Radio 1. www.radio1.nl/trosautoshow

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer