strictly cars with character

Prachtige ritten van Roadtrips.nu

28 november 2014
Genieten van autorijden zoals het ooit bedoeld was! Prachtige slingerende wegen door de Eifel, door de adembenemende Schotse hooglanden of over imposante Alpenreuzen. Roadtrips.nu heeft een paar schitterende rallyritten georganiseerd voor 2014. Roadtrips.nu organiseert geen standaard rallyritten, maar neemt de deelnemers mee over wegen die alleen op gedetailleerd kaarten te vinden zijn. De routes voeren langs panorama’s en door landschappen die nog niet door iedereen ontdekt zijn en doen hotels en restaurants aan waar luxe, gastronomie en exclusief genieten hoog in het vaandel staan. Meedoen aan een event van Roadtrips.nu is kiezen voor volledige ontspanning en de vrijheid van het echte autorijden.

ROUTE EN BELEVING

Voor 2014 heeft Roadstrips.nu drie exclusieve roadtrips op het programma naar Italië, Duitsland en Schotland. Joep Palstra en Gerrit Horstman, de initiatiefnemers, hebben elk programma zorgvuldig samengesteld. “Onze roadtrips worden gekenmerkt door unieke landschappen en bezienswaardigheden. Wij gaan op zoek naar wegen die juist niet op gedetailleerde kaarten te vinden zijn. Zo kom je pas ergens en op dergelijke plekken zijn er altijd accommodaties met een bijzonder verhaal. Het unieke van Roadtrips.nu is dat we die locaties niet alleen weten te vinden, maar we regelen ook dat we daar kunnen overnachten met onze deelnemende equipes. Zo brengen we tijdens onze trip door Schotland de nacht door in een uniek Schots kasteel waar de bewoners onze gastheer en gastvrouw zullen zijn, óók tijdens de whiskyproeverij. In Duitsland overnachten we in een tot hotel omgebouwd middeleeuws slot waar we in de ridderzaal een wijnproeverij organiseren. De roadtrip door Italië is bijzonder door de unieke route en bergpassen, de hotels waar we tijdens de trip verblijven hebben bovendien een adembenemende ligging.”

INTIEME SFEER

Deelnemen aan een van de roadtrips is een exclusieve ervaring. Om de sfeer intiem te houden is het aantal deelnemende equipes bewust beperkt gehouden. Op www.roadtrips.nu treft u alle informatie over de ritten naar Italië (14-19 mei 2014), Duitsland (4-7 september 2014) en Schotland 17-22 september 2014. Kijk voor meer informatie en foto's op www.roadtrips.nu

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer