De drie winnaars van de 'Design Your Evoque'-wedstrijd zijn bekend gemaakt op de openingsavond van de de" /> De drie winnaars van de 'Design Your Evoque'-wedstrijd zijn bekend gemaakt op de openingsavond van de de"> De drie winnaars van de 'Design Your Evoque'-wedstrijd zijn bekend gemaakt op de openingsavond van de de"> CARROS Magazine - 3 winnaars 'Design Your Evoque'-we
strictly cars with character

3 winnaars 'Design Your Evoque'-wedstrijd bekend

6 februari 2015
De drie winnaars van de 'Design Your Evoque'-wedstrijd zijn bekend gemaakt op de openingsavond van de designbeurs Object Rotterdam. De ontwerpen van de Range Rover Evoque van Benjamin Scheltema, Gijs Spierings en Maurice Grootheest werden door de onafhankelijke jury bekroond als meest origineel. Marijn Caniëls won de speciale prijs voor designstudenten, een stageplaats bij Studio Piet Boon. De drie winnende designs zijn nog tot en met zondag 8 februari 2015 te bewonderen voor het schip de SS Rotterdam, de locatie waar Object Rotterdam dit jaar gehouden wordt. Daarna mogen de drie winnaars drie maanden lang rondrijden in een Range Rover Evoque in hun zelf ontworpen design.  

‘Design Your Evoque’

Land Rover organiseerde de ‘Design Your Evoque’-wedstrijd om de vele personalisatiemogelijkheden van de Range Rover Evoque te benadrukken. Het Nederlandse publiek en designers werden uitgedaagd om de Range Rover Evoque in een nieuw ‘design’ jasje te steken. Op de Facebookpagina van Land Rover Nederland stond bijna drie maanden een designtool waarmee iedereen zijn of haar creativiteit kwijt in een Range Rover Evoque. Uiteindelijk werden er 650 ontwerpen ingestuurd en stemden meer dan 2.000 mensen op hun favoriete design. Uit de top 20 die daaruit overblijf koos de vakjury, bestaande uit Piet Boon, één van Nederlands bekendste designers, Rahi Rezvani, wereldberoemd topfotograaf en Vincent Moleveld, oprichter Online Galerij, de drie winnaars.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer