Toyota en Lexus willen meer waterstofauto's uitbrengen. Als sponsor van de Olympische Spelen in 2020 wil " /> Toyota en Lexus willen meer waterstofauto's uitbrengen. Als sponsor van de Olympische Spelen in 2020 wil "> Toyota en Lexus willen meer waterstofauto's uitbrengen. Als sponsor van de Olympische Spelen in 2020 wil "> CARROS Magazine - Meer waterstofauto's van Toyota en Lex
strictly cars with character

Meer waterstofauto's van Toyota en Lexus

27 augustus 2015

Toyota en Lexus willen meer waterstofauto's uitbrengen. Als sponsor van de Olympische Spelen in 2020 wil het concern een hele reeks milieuvriendelijke modellen hebben.

Emissieloze auto’s genieten de voorkeur tijdens de Olympisch Spelen, waar veel auto’s worden ingezet om de atleten te begeleiden. De luchtkwaliteit is voor topsporters van groot belang om optimaal te presteren.

Toyota wil daarom het gamma van Toyota en Lexus uitbreiden met meer brandstofcelauto’s naast de Mirai. Een woordvoerder van Toyota heeft bevestigd dat de Olympische Spelen een mijlpaal zullen worden voor de brandstofcelauto. Welke modellen deze techniek krijgen is nog niet bekend.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer