De eerste beelden van de DS4 Crossback van DS Automobiles zijn uitgelekt. Tegelijk is ook de facelift van" /> De eerste beelden van de DS4 Crossback van DS Automobiles zijn uitgelekt. Tegelijk is ook de facelift van"> De eerste beelden van de DS4 Crossback van DS Automobiles zijn uitgelekt. Tegelijk is ook de facelift van"> CARROS Magazine - DS4 Crossback lekt uit
strictly cars with character

DS4 Crossback lekt uit

29 augustus 2015

De eerste beelden van de DS4 Crossback van DS Automobiles zijn uitgelekt. Tegelijk is ook de facelift van de gewone DS4 te zien. Beide modellen debuteren op de Autoshow van Frankfurt (IAA).

De DS4 Crossback is eigenlijk niets anders dan een stoerdere variant van de DS4, met kunststof beschermranden rond de wielkasten, extra dakrails en een iets verhoogde vering. Maar de facelift van de DS4 - nodig vanwege het verzelfstandigen van het merk DS en het dus verwijderen van Citroën-kenmerken - was een goede gelegenheid om de DS4 Crossback aan de reeks toe te voegen. De auto heeft net als de gefacelifte DS4 een zeshoekige grille die kenmerken voor het nieuwe merk is. De van Citroën bekende ‘double chevron’ is niet meer op de auto te vinden.

Aan de DS4 zijn bij de facelift de bumpers aangepast en de koplampen - nu met LED - en het interieur is opgewaardeerd. Meer specificaties zijn op dit moment nog niet bekend.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer