Mazda maakt zich al een beetje op voor een nieuwe sportauto. Op de Tokyo Motor Show wordt namelijk een ni" /> Mazda maakt zich al een beetje op voor een nieuwe sportauto. Op de Tokyo Motor Show wordt namelijk een ni"> Mazda maakt zich al een beetje op voor een nieuwe sportauto. Op de Tokyo Motor Show wordt namelijk een ni"> CARROS Magazine - Mazda sportauto-concept op Tokyo Motor Sho
strictly cars with character

Mazda sportauto-concept op Tokyo Motor Show

30 september 2015

Mazda maakt zich al een beetje op voor een nieuwe sportauto. Op de Tokyo Motor Show wordt namelijk een nieuw Mazda sportauto-concept getoond.

Dat studiemodel zou wel eens de voorbode kunnen zijn van de Mazda RX-9 en de wedergeboorte van de wankelmotor. Het gaat nog wel om een concept natuurlijk, maar het persbericht van Mazda spreekt over de conceptfase van een nieuwe sportauto. De eerste teaser van het concept onthult nog weinig, maar zou de huidige lijn van het merk moeten voortzetten. Tevens is het een eerbetoon aan de autosportgeschiedenis van Mazda.

Op de Tokyo Motor Show, die wordt gehouden van 29 oktober tot 8 november, toont Mazda ook twee MX-5’en in race-uitvoering en een Mazda Cosmo Sport 110S uit 1967, de eerste Mazda met wankelmotor.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer