Verkeersdrempels lijken steeds hoger te worden en sportauto’s steeds lager. Voor dat probleem heeft de nieuwe P" /> Verkeersdrempels lijken steeds hoger te worden en sportauto’s steeds lager. Voor dat probleem heeft de nieuwe P"> Verkeersdrempels lijken steeds hoger te worden en sportauto’s steeds lager. Voor dat probleem heeft de nieuwe P"> CARROS Magazine - Porsche 911 voor verkeersdrempels (video)
strictly cars with character

Porsche 911 voor verkeersdrempels (video)

19 oktober 2015

Verkeersdrempels lijken steeds hoger te worden en sportauto’s steeds lager. Voor dat probleem heeft de nieuwe Porsche 911 een oplossing.

Om te voorkomen dat de voorbumper de drempel raakt bij het op- afrijden, kan de bestuurder met een knopje in het interieur de grondspeling aan de voorzijde van de auto enkele centimeters verhogen. Precies genoeg om de fraaie en kostbare bumper niet over de grond te laten schaven.

Het systeem is desgewenst tijdens het rijden te bedienen als de snelheid onder de 35 km/h ligt. Dat is een ingebouwde zekerheid om te vermijden dat op wat hogere snelheden de aerodynamische lift aan de voorzijde niet te groot wordt. Het liftsysteem is niet standaard maar een optie.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer