De nieuwe Volvo V90 is al onthuld. Als model tenminste, want een medewerker van een Chinese fabrikant van schaalm" /> De nieuwe Volvo V90 is al onthuld. Als model tenminste, want een medewerker van een Chinese fabrikant van schaalm"> De nieuwe Volvo V90 is al onthuld. Als model tenminste, want een medewerker van een Chinese fabrikant van schaalm"> CARROS Magazine - Volvo V90 als model onthuld
strictly cars with character

Volvo V90 als model onthuld

20 oktober 2015

De nieuwe Volvo V90 is al onthuld. Als model tenminste, want een medewerker van een Chinese fabrikant van schaalmodellen maakte reeds deze foto’s.

Het gaat om een model met schaal 1 op 43 en de onthulling komt slechts twee weken nadat ook de S90 werd gelekt via dit kanaal. Wie de designstijl van Volvo een beetje kent, zal niet verrast zijn door de beelden van het schaalmodel. De grille stamt duidelijk van de XC90, de achterzijde is geïnspireerd op de eerder V-modellen van Volvo. Opvallend is wel dat de auto als model korte overhangen heeft, wat duidt op een lange wielbasis en dus veel binnenruimte. Binnenkort weten we meer, want als het schaalmodel al klaar is, kan de onthulling van de echte auto niet ver mee weg zijn.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer