Een crash lijkt onvermijdelijk na deze sprong van deze Stadium Super Truck. Maar kijk de video en verbaas u over" /> Een crash lijkt onvermijdelijk na deze sprong van deze Stadium Super Truck. Maar kijk de video en verbaas u over"> Een crash lijkt onvermijdelijk na deze sprong van deze Stadium Super Truck. Maar kijk de video en verbaas u over"> CARROS Magazine - Spectaculaire sprong met Super Truck
strictly cars with character

Spectaculaire sprong met Super Truck

27 oktober 2015

Een crash lijkt onvermijdelijk na deze sprong van deze Stadium Super Truck. Maar kijk de video en verbaas u over de goede afloop.

In Amerika zien autoraces er soms wat anders uit dan bij ons. Ze rijden rondjes op ovale banden met vreemde sportcoupés (NASCAR), ze leggen een rallycross-circuit gewoon midden in een stad aan en ze racen er met pick-up trucks met superlange veerwegen omdat die over springschansen heen moeten.

Die laatste raceklasse staat garant voor spectaculaire plaatjes, zoals uit de video blijkt. Matt Brabham leek zwaar te gaan crashen met zijn Super Truck toen hij volledig dwars dreigde te landen. Maar de rijder werd slechts even flink door elkaar geschud, terwijl de ballonbanden van zijn racetruck de klap opvingen en hij weer op vier wielen verder kon. Het gaat er trouwens niet zachtzinnig aan toe in deze raceklasse.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer