Porsche heeft de sportievere variant Macan GTS aan het gamma toegevoegd. De auto heeft 20 pk meer vermogen en een" /> Porsche heeft de sportievere variant Macan GTS aan het gamma toegevoegd. De auto heeft 20 pk meer vermogen en een"> Porsche heeft de sportievere variant Macan GTS aan het gamma toegevoegd. De auto heeft 20 pk meer vermogen en een"> CARROS Magazine - Porsche voegt Macan GTS aan gamma toe
strictly cars with character

Porsche voegt Macan GTS aan gamma toe

28 oktober 2015

Porsche heeft de sportievere variant Macan GTS aan het gamma toegevoegd. De auto heeft 20 pk meer vermogen en een doorontwikkeld onderstel. De auto kost vanaf 107.000 euro.

De Porsche Macan GTS heeft een 360 pk sterke drieliter V6-biturbomotor met een maximum koppel van 500 Nm. De krachtbron is gekoppeld aan een zeventraps dubbelkoppeling versnellingsbak die het vermogen naar alle vier de wielen stuurt. De Macana GTS heeft sterkere remmen en een sportiever afgestemd onderstel met verlaagde vering en zwart gelakte 20 inch wielen. Met het Sport Chronio Pakket sprint de Macan GTS in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/h en is een topsnelheid mogelijk van 256 km/h.

De Porsche Macan GTS is verder voorzien van speciale sportstoelen met Alcantara bekleding, Alcantara accenten in het interieur en een sportuitlaat. In de Macan GTS debuteert tevens Porsche Communication Management (PCM) infotainmentsysteem met iPhone-integratie en extra bedieningsgemak. De auto is van buiten te herkennen aan zwarte accenten. De Macan GTS is vanaf nu te bestellen.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer