strictly cars with character

De beste 1 april-grappen van automerken

1 april 2016
De Belgische collega’s van Autowereld.be meldden gisteren al de komst van de MINI met Scissor Doors, inderdaad ‘schaardeuren’ die het uitstapgemak op smalle parkeerplaatsen zouden doen vergroten. Natuurlijk een grote ‘kikker in je bil’, net als deze 1 april-grappen van automerken:

Mercedes-AMG Sprinter 63 S

Vorig jaar kwam de Amerikaanse tak van Mercedes-Benz op de eerste dag van april aan met de Mercedes-AMG Sprinter 63 S, compleet met foto. De snelle bus, speciaal voor koeriers met haast, zou voorzien zijn van een 4,0-liter V8 met ruim 500 pk.

Skoda Fabia

De liefhebbers van het nieuwe  Colour Concept systeem op de Skoda Fabia kwamen vorig jaar bedrogen uit. Eventjes leek het of je elk carrosserie-onderdeel zijn eigen kleur kon geven. Toch mooi, zo’n regenboog-Fabia voor je deur.

Tesla Model S

De Tesla Model S is zo slim dat hij zelfs parkeerbonnen weet te ontwijken. Dat is de insteek van het volgende filmpje. Als oom agent een parkeerbon achter de ruitenwisser wil doen, dan voorkomt de auto dat via een speciale modus. [embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=bn1uzAJk-6o[/embed]

BMW 1 Serie

Onze favoriet in dit rijtje is deze omgekeerde 1 april—grap van BMW Nieuw-Zeeland. In de plaatselijke krant stond dat de eerste persoon die naar de BMW-dealer ging op 1 april en naar Tom vroeg, een gratis BMW 1 Serie mee naar huis zou krijgen. Niemand kwam natuurlijk opdagen, op deze twee dames na. En daar kregen ze geen spijt van. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=TzKAep8Ybb8[/embed]

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer