Polestar Performance-versies van de" /> Polestar Performance-versies van de"> Polestar Performance-versies van de"> CARROS Magazine - Volvo S90 en V90 in sportieve R-Design uit
strictly cars with character

Volvo S90 en V90 in sportieve R-Design uitvoering

22 juni 2016
Na de Polestar Performance-versies van de nieuwe S90 en V90 komt Volvo nu met R-Design uitvoeringen van de twee. Waar Polestar ook de motoren kietelt, zal het bij de R-Design modellen voornamelijk om uiterlijke aanpassingen gaan. De S90 en V90 R-Design zijn pas vanaf september te bestellen en worden in 2017 afgeleverd, maar zijn vandaag al uit de doeken gedaan. Eye-catchers zijn de voor- en achterbumpers met Glossy Black-elementen, de zwart afgelakte grille en matzwarte 5-spaakswielen met Diamond Cut finish. In het interieur bestaat de sportieve styling uit carbon interieurpanelen, het R-Design stuurwiel en sportstoelen met R-Design-bekleding in nappaleder.

Onderstel

Hoewel de R-Design-uitvoeringen vooral cosmetische ingrepen hebben ondergaan, belooft het rijgedrag iets sportiever te zijn. Daarvoor heeft Volvo het sportonderstel met 15 mm verlaagd. Prijzen volgen in september.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer