strictly cars with character

Vernieuwde Audi TTS start bij 75.620 euro

21 januari 2019

De prijzen van de vernieuwde Audi TTS, zowel voor de Coupé als de Roadster, zijn bekend. Topversie in de reeks is de Audi TTS competition.

De Audi TTS is met z’n recente facelift weer net wat sportiever geworden en ook onderhuids hebben de Duitsers het icoon een kleine upgrade gegeven. De 306 pk sterke 2.0 TFSI-motor is voortaan goed voor 400 Nm aan koppel, 20 Nm meer dan voorheen. Het levert de TTS ruim voldoende sportiviteit op, want in coupévorm accelereert hij in 4,5 tellen van nul naar honderd. De TTS Roadster doet daar drietienden langer over. Schakelen in de vierwielaangedreven Audi TTS gaat via een zeventraps S tronic-automaat met dubbele koppeling.

Audi TTS competition

Instappen in de TTS Coupé kan vanaf 75.620 euro. Voor de TTS Roadster ben je exact 3.000 euro meer kwijt. De duurste variant is de Audi TTS competition, want die kost 82.999 euro. De ‘competition’ voorziet in onder meer LED-koplampen, Audi-ringen op de flanken, privacy glass, rode remklauwen, een achtervleugel en in hoogglans zwart gelakte 20 -inch lichtmetalen velgen.

Pro Line Plus

In plaats van de Audi TTS competition kun je ook 5.900 euro reserveren voor het Pro Line Plus pakket. Dan is je auto uitgerust met MMI navigatie plus, snelheidslimietherkenning, een geluidssysteem van Bang & Olufsen, comfortairconditioning, LED-koplampen, een licht-, en lederpakket en een parkeerassistent.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer