strictly cars with character

Het ideale decembercadeau? Een abonnement op CARROS Magazine

26 november 2020

Hét ideale sinterklaas- of kerstcadeau voor elke autoliefhebber? Dat is natuurlijk een abonnement op CARROS Magazine. Dat is dubbeldik leesplezier waarvoor je het huis niet uit hoeft.

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Best lastig hoor. Maar wij hebben wel een tip. Als je te maken hebt met een echte autoliefhebber – en dat zijn gelukkig veel mensen – dan geeft je een abonnement cadeau op een automagazine. Hét automagazine wel te verstaan, want CARROS Magazine staat elke editie weer – acht per jaar – vol met bijzondere modellen en verhalen. ‘Strictly cars with character’ is immers ons uitgangspunt.

Bijzondere verhalen

Elk nummer rijden we in de nieuwste, snelste en meest opzienbarende modellen, maar we houden ook ontzettend veel van klassiekers en youngtimers. Van allerlei pluimage. Zo schreven we dit jaar al over de ISO A3/C uit 1965, een unieke Bentley 3 liter uit 1921, de Jaguar Lynx Eventer XJR-S (1991), Maserati 222 (1993) en ga zo maar door.

Oog voor het ambacht

We gaan in elke editie in onze rubriek ‘Love and Care’ eveneens op bezoek bij een specialist in carrosseriebouw, motorenrevisie of een bepaald merk. Het ambacht staat daarin voorop. En met veel plezier maken we onze reportages. In een Polestar 1 reden we langs de Nederlandse vuurtorens, met een Jaguar E-Pace bezochten we prachtig Ierland en ook de recente Roadtrip Zwitserland met een Mercedes-Benz G63 AMG is nu al memorabel.

Jaarabonnement

Bij CARROS Magazine draait het om de beste verhalen. In woord én beeld. Topauteurs en topfotografen gaan samen op pad op zoek naar reportages zoals u ze nergens anders leest. En zo'n magazine wil je maar al te graag 8x per jaar op je deurmat horen ploffen. Een jaarabonnement is nu bovendien extra voordelig.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer