Dat McLaren Special Operations van alle markten thuis is, laat h" /> Dat McLaren Special Operations van alle markten thuis is, laat h"> Dat McLaren Special Operations van alle markten thuis is, laat h"> CARROS Magazine - McLaren Special Operations steekt 720S in
strictly cars with character

McLaren Special Operations steekt 720S in iconische Gulf livery

17 mei 2021

Dat McLaren Special Operations van alle markten thuis is, laat het zien in een wel heel bijzondere gepersonaliseerde 720S. Het steekt de sportwagen in iconische Gulf livery.

MSO maakt zich er niet simpel van af met de speciale McLaren 720S. Liefst 20 dagen duurt het totdat het spuitwerk er in de juiste kleuren en verhoudingen op zit. Alles gebeurt met de hand, vandaar. Het is bovendien nog even tijd kwijt aan bijpassende remklauwen en een matchend interieur. Aan de buitenzijde is alles zachtblauw en oranje, maar binnenin blijft het kleurenfeest beperkt tot accenten. De gordels zijn oranje en het Gulf-embleem vind je hier en daar terug, ondermeer in de hoofdsteunen.

Historie en heden

Dat McLaren kiest voor een Gulf-uitdossing is natuurlijk historisch goed te verklaren. Tussen 1968 en 1973 werkte het al samen met de grote Amerikaanse oliemaatschappij, onder meer in de Formule 1. Sinds 2020 is Gulf de voorkeursleverancier van McLaren Automotive als het om smeermiddelen gaat.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer