Spyker is zojuist failliet verklaard. Het 'uitstel van betaling' dat recent werd verleend is omgezet in een faillissement," /> Spyker is zojuist failliet verklaard. Het 'uitstel van betaling' dat recent werd verleend is omgezet in een faillissement,"> Spyker is zojuist failliet verklaard. Het 'uitstel van betaling' dat recent werd verleend is omgezet in een faillissement,"> CARROS Magazine - Spyker failliet verklaard
strictly cars with character

Spyker failliet verklaard

18 december 2014

Spyker is zojuist failliet verklaard. Het 'uitstel van betaling' dat recent werd verleend is omgezet in een faillissement, omdat Spyker Cars niet aan zijn verplichtingen kon voldoen. De overbruggende financiering kwam niet op tijd.  

Oprichter en CEO van Spyker, Victor Muller, verklaarde dat dit zeker nog niet het einde is van Spyker. "De ambitie die we 15 jaar geleden hadden is nog niet verdwenen door de gebeurtenissen van vandaag", zo verklaarde hij. "Dit is nog niet het einde, nog niet eens het begin van het einde. Misschien wel het einde van het begin om Winston Churchill te citeren.Ik zal ervoor vechten om Spyker weer overeind te helpen zodra dat mogelijk is en het doel om te fuseren met een fabrikant van elektrische vliegtuigen blijven najagen", aldus Muller, die iedereen die hem bleef steunen bedankt.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer