Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

Poolse ontwerper tekent Porsche 911 van de toekomst

De Poolse ontwerper Pawel Breshke Czyzewski grijpt de huidige autonieuwsluwe periode aan om zijn versie van beroemde sportwagens met ons te delen. Na de ‘Ferrari F42’ is er nu de ‘Porsche 677’.

Pawel Breshke Czyzewski is een onafhankelijke auto-ontwerper die de wereld graag zijn kunsten toont. Zo vindt hij het een uitdaging om van tijd tot tijd een model te ontwerpen voor een beroemd automerk. Recent verscheen al een heuse ‘Ferrari F42’ van zijn hand. Breshke Czyzewski heeft er een agressief ogende Italiaan van gemaakt die weinig van doen heeft met de Ferrari F40 waar de auto naar verwijst.

Porsche 677

De Poolse designer heeft ook flink wat uurtjes achter de computer doorgebracht om een futuristische variant van de Porsche 911 te scheppen. De Cyber 677 Porsche heeft van de voorzijde wel iets weg van de Porsche Taycan, terwijl de achterzijde wat trouwer vasthoudt aan het bekende 911-dna.

Rauw

De achterruit ontbreekt helemaal in de ‘Porsche 677’. Om toch zicht naar achteren te hebben maakt de auto gebruik van camera’s. Volgens Pawel Breshke Czyzewski wilde hij de futuristisch ogende 911 vooral rauwer laten lijken.

Interieur

In het interieur vinden we een minimalistisch interieur terug met een ovaal gevormd stuurwiel.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.