De eerste foto van de Jaguar F-Pace zonder camouflage is vrijgegeven. De auto is nu volledig van de zijka" /> De eerste foto van de Jaguar F-Pace zonder camouflage is vrijgegeven. De auto is nu volledig van de zijka"> De eerste foto van de Jaguar F-Pace zonder camouflage is vrijgegeven. De auto is nu volledig van de zijka"> CARROS Magazine - Jaguar F-Pace in zijn blootje
strictly cars with character

Jaguar F-Pace in zijn blootje

4 september 2015

De eerste foto van de Jaguar F-Pace zonder camouflage is vrijgegeven. De auto is nu volledig van de zijkant te zien.

Veel verrassingen heeft de officiële foto niet in petto, want er waren al zoveel foto’s van licht gecamoufleerde auto’s verschenen. Bovendien lijkt de F-Pace bijna als twee druppels water op de C-X17 concept car van twee jaar geleden.

De Jaguar F-Pace zal worden gepositioneerd als een performance crossover, een sportieve SUV-achtige dus voor mensen die van een wat vlottere rijstijl houden. Dat moet tot uiting komen in het uiterlijk en in details als rood gelakte remklauwen. De deels uit aluminium vervaardigde en dus lichte auto heeft moderne wielophanging - double wishbone voor en multilink achter - en vierwielaandrijving met torque vectoring, waarbij de buitenste wielen in de bocht meer trekkracht krijgen.

Vanaf 2016 zal de Jaguar F-Pace wereldwijd op de markt komen, de officiële onthulling is aan de vooravond van de Autoshow van Frankfurt (IAA) op 14 september.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer