Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

Heritage Customs Vintage: Defender naar eigen smaak

Niels van Roij Design kennen we onder meer van de Ferrari Daytona Shooting Brake en Breadvan Hommage, maar de coachbuilder en ontwerper is ook actief binnen Heritage Customs. Het Apeldoornse ombouwbedrijf kan eigenlijk alles met nieuwe en klassieke Land Rovers Defender.

Heritage Customs is dat andere bedrijfje van Niels van Roij. Niet raar dat de Defenders die daar worden omgebouwd van zijn ontwerp zijn. Of het nu de bonte ‘Forward Fashionista’ is of de kloeke ‘Dapper Driver’. Naast een aantal van deze Limited Editions is er ook de Heritage Customs Collection, met daarin onder meer de ‘Valiance’.

Heidebloemen

Je kunt ook kiezen voor de Heritage Customs Vintage. Elke Vintage is met de hand gebouwd en te herkennen aan zijn unieke lak, gefreesde jewellery onderdelen en handgemaakte interieurs. En de omschrijving is om van te smullen. "Deze sympathieke Nederlandse Vintage commissie heeft een rijke, zachtgroene metallic lak. Hij voelt zich thuis naast de heidebloemen, in het bos en op het grind naast de markante monumentale villa van de eigenaar”, aldus van Roij.

Nubuck

Heritage Customs voorziet de Vintage onder meer van gefreesde aluminium zij- en motorkap grilles naast niet-automotive bruin nubuckleer voor de stoelen, dashboard en de achterbanken. De bruine canvas kap is met de hand gestikt. Als finishing touch geldt het houten stuur. De stalen wielen zijn extra breed en gelakt in carrosseriekleur. En zonder de klassieke looks aan te tasten is de Vintage afgewerkt met LED-verlichting.

Een Heritage Customs Vintage heb je vanaf 40.000 euro, exclusief belastingen. Wat de Vintage je precies kost, is afhankelijk van het gewenste basisvoertuig en individuele wensen.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.