Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

Differs Group: gastvrij

Er is maar weinig zo inspirerend als jonge ondernemers die hun droom realiseren. En dat is precies wat Leon van Ommen en Bas-Jan Proper, met hulp van hun technische man Joost Karstens doen met hun bedrijf Differs Group. Zij combineren restauratie, stalling en in- en verkoop met hospitality op hoog niveau in Oegstgeest. Yuri van Koeveringe en David de Jong liepen een dag met de mannen mee.

De ruimte waar Bas-Jan (26) en Leon (31) ons ontvangen houdt het midden tussen een eetkeuken en een woonkamer. Centraal staat een grote notenhouten tafel, met aan de zijkant een volledig ingerichte keuken waar chef-kok Jamie van Heije een maaltijd aan het bereiden is. Aan de muren hangen smaakvol gekozen kunstwerken. Een enorme glazen wand biedt zicht op de achtergelegen, historische fabriekshal waar de redenen van ons bezoek staan: (klassieke) auto’s. We ontwaren de groteske neus van een Lamborghini Countach QV5000, geflankeerd door een veel eleganter front van een Maserati Ghibli SS. Het opvallendst zijn echter de vele Porsches uit allerlei perioden, die hier de boventoon voeren. We verheugen ons op de dag die komen gaat. Maar eerst is er Weense kersentaart.

Gastvrijheid
“Wij combineren hier alle aspecten van exclusieve en klassieke auto’s met uitgebreide hospitality. De klanten die hier komen, of dat nu is voor restauratie, stalling of de aanschaf van een nieuwe auto, krijgen méér dan alleen koffie. Afhankelijk van hun wensen kunnen we volledige maaltijden verzorgen. Verder bieden we ruimtes aan waar ongestoord gewerkt of vergaderd kan worden, of waar inspiratiesessies kunnen worden gehouden,’ aldus Bas-Jan en Leon. “Om een voorbeeld te geven: we hebben een klant uit het buitenland die bij ons zijn Porsche 911 laat restaureren. In plaats van dat hij de auto hier neerzet, geld overmaakt en hem ophaalt als hij klaar is, komt hij geregeld langs.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.