strictly cars with character

Carros Nieuwsflash: Porsche, Ferrari en Alfa Romeo

8 februari 2016
Carros Nieuwsflash: snel nieuws en geruchten uit de wereld van automotive. Dit keer: Panamera komt als shooting brake, Ferrari toont de GTC4Lusso en hoe is het met de Giulia?

Panamera als shooting brake

Later dit jaar staat de introductie van de nieuwe Porsche Panamera op het programma. En die komt voor het eerst in meerdere carrosserievarianten. Voor 2017 wordt er namelijk – spy shots verraden dat – een shooting brake (helaas in in zijn puurste vorm, met twee deuren) verwacht. Inderdaad; stationwagon meets coupé.

Ferrari FF wordt GTC4Lusso

Ferrari neemt binnenkort afscheidvan de FF. Zijn opvolger gaat namelijk als GTC4Lusso door het leven. De shooting brake is nog altijd leverbaar met een V12-krachtbron, maar die krijgt een upgrade naar 690 pk. En daarme tik je vanuit stilstand in 3,4 seconden de 100 km/u aan.

Giulia, waar blijf je?

Wat een twijfelkonten zijn die Italianen toch. Alfa Romeo past het introductieschema van haar nieuwe modellen steeds aan en de eerstvolgende nieuwkomer, de Alfa Romeo Giulia, laat nog altijd op zich wachten. Eind maart lijkt de productie dan eindelijk te starten. De vertraging zou mogelijk opgelopen zijn door magere scores op de verplichte botsproeven, meldt Automotive News.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer