De Bugatti Vision Gran Turismo, een concept car die als voorbode zal dienen voor de Chiron - opvolger van" /> De Bugatti Vision Gran Turismo, een concept car die als voorbode zal dienen voor de Chiron - opvolger van"> De Bugatti Vision Gran Turismo, een concept car die als voorbode zal dienen voor de Chiron - opvolger van"> CARROS Magazine - Bugatti Vision Gran Turismo onthuld
strictly cars with character

Bugatti Vision Gran Turismo onthuld

2 september 2015

De Bugatti Vision Gran Turismo, een concept car die als voorbode zal dienen voor de Chiron - opvolger van de Veyron - is onthuld.

De auto moet de nieuwe designtaal van het exclusieve supercarmerk inluiden. Aan de productie van de Veyron kwam onlangs een einde met de La Finale special edition die afgelopen maart op de Autosalon van Genève werd getoond. Nu maakt Bugatti zich dus langzaam op voor de opvolger, de Chiron. Naar verluidt zal deze auto een achtliter W16-motor krijgen met 1.500 pk. Het design van de Vision Gran Turismo kan overigens worden beschouwd als een evolutie van dat van de Veyron. Het meest opvallend is de forse achterspoiler, die ongetwijfeld onmisbaar is om de auto op de extreem hoge snelheden die de auto kan halen op de weg te houden.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer