Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

Carros Nieuwsflash: Mercedes-Maybach, Mercedes-AMG en Jaguar

Carros Nieuwsflash: snel nieuws en geruchten uit de wereld van automotive. Dit keer: ook een SUV voor Maybach, Mercedes-AMG krijgt er dit jaar nog zeker tien modellen bij en elektrische Jaguar laat niet lang meer op zich wachten.

Maybach wil ook aan de SUV

Bij Daimler worden de meest luxe uitvoeringen van de S-Klasse weggezet onder het Maybach-label. Dat wil nu ook meedelen in de SUV-trend. Naar alle waarschijnlijkheid wordt een bestaande SUV van Mercedes-Benz onder handen genomen.

Jaguar aan de stekker

Binnen twee jaar wil Jaguar zijn eerste elektrische aandrijving introduceren. Nog niet bekend is welk model een stekker meekrijgt. Blijkbaar vindt het merk dat de EV-technologie inmiddels ver genoeg ontwikkeld is. Vorige zomer zei de CEO van Jaguar Land Rover nog het volgende: “De technologie van de batterij is nog te zwaar, te duur en nog niet krachtig genoeg.”

Mercedes-AMG ambitieus

De Mercedes-AMG modellen vlogen ons de afgelopen tijd al om de oren, maar als het aan de huistuner ligt, komen daar dit jaar nog eens tien modellen bij. Het jaar zal dan worden afgesloten met bijna 50 auto’s in het portfolio, alle (carrosserie)varianten meegerekend.

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.