Overslaan en ga direct naar de inhoud
Socials

 

Colofon

UITGEVER
Frank Kloppert

HOOFDREDACTEUR
Carlo Brantsen

KERNREDACTIE
Carlo Brantsen
Jens Holierhoek

BLADMANAGER
Janet Deibert

Abonnementsvoorwaarden:
Proefabonnementen
Proef- en kennismakingsabonnementen worden niet automatisch verlengd en stoppen na het aantal aangegeven nummers. U ontvangt wel een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van uw proefperiode.

Cadeauabonnementen
Cadeauabonnementen stoppen automatisch na het ontvangen van het aantal aangegeven nummers. De ontvanger ontvangt een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van het cadeauabonnement.

De eerste abonnementsperiode
De eerste abonnementsperiode gaat u aan voor bepaalde tijd en kunt u ook niet tussentijds beëindigen. Indien u het abonnement aan het einde van deze periode wilt beëindigen, dan dienen wij uiterlijk 3 maanden voor het einde van de abonnementsperiode uw opzegging in ons bezit te hebben.

Abonnementen na de eerste abonnementsperiode
Abonnementen worden na de eerste abonnementsperiode omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd, tenzij u tenminste 3 maanden voor het eindigen van de geldende abonnementsperiode heeft opgezegd. Na de omzetting geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Langlopende abonnementen omzetten
Abonnementen die u aangaat met een looptijd van meer dan 12 maanden, worden na het einde van de geldende abonnementsperiode omgezet naar een abonnement dat eens per jaar wordt gefactureerd. Voor verdere informatie over deze omzetting, zie Abonnementen na de eerste abonnementsperiode. U bent gehouden voor de volledige duur van de abonnementsperiode en wordt beloond voor uw loyaliteit door middel van een korting of een welkomstgeschenk.

Opzeggen
Opzeggen kan via www.aboland.nl, per mail klantenservice@aboland.nlper telefoon +31(0)251-25 79 24 of via onderstaand formulier.

Adreswijzigingen & Bezorgklachten Adreswijzigingen & bezorgklachten kunt u doorgeven via www.aboland.nlper post, per telefoon.

Abonnementenland, Postbus 20, 1910 AA Uitgeest. Telefoon +31(0)251-25 79 24.

Mailen kan ook naar klantenservice@aboland.nl. Vergeet daarbij uw adresgegevens niet te vermelden!

Overige vragen.

Overige vragen kunt u stellen op klantenservice@aboland.nl, of neem telefonisch contact met Abonnementenland op. Vergeet uw adresgegevens niet te vermelden.

De abonnementenadministratie wordt verzorgd door:

Abonnementenland
Postbus 20
1910 AA Uitgeest
Website: www.aboland.nl
Telefoon: +31(0)251-25 79 24 

Abonnementsprijzen
Jaarabonnement (8 nummers): normaal € 59,95, nu tijdelijk € 42,-
Kosten jaarabonnement overige landen, waaronder België :
neem contact op met onze abonnementenadministratie via klantenservice@aboland.nl

For international subscriptions, please contact klantenservice@aboland.nl.

 

Cookieverklaring

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer hierover kun je lezen in ons privacybeleid.