strictly cars with character

CARROS Magazine in de winkel en de App Store

14 oktober 2014
CARROS nummer 3 is uit! En niet alleen in de winkel, maar dit keer ook vrijwel tegelijk ook als iPad App in de App Store. Beide staan ze weer vol met de mooiste auto’s. De keuze tussen de twee verschillende media van CARROS is dit keer moeilijker dan ooit. Want in CARROS Magazine kun je immers zo lekker bladeren, maar de digitale CARROS heeft dit keer meer video’s dan ooit. En je kunt zien dat het vormgeversteam van CARROS steeds bedrevener wordt in het creëren van een fraaie iPad App. Voor de echte CARROS-enthousiast die ook een iPad heeft is er natuurlijk maar één optie: neem ze allebei!

Ferrari FF en Toyota AA

In nummer 3 heeft de redactie van CARROS weer een aantal bijzondere auto's weten te strikken. Zo reden we in de (toen nog) besneeuwde Dolomieten met de nieuwe Ferrari FF, met plaats voor vier personen en vierwielaandrijving. Klassiekergoeroe Martin van der Zeeuw maakte een reportage over de Toyota AA die in het bezit kwam van het Louwman Museum in Den Haag en David Bakels reed met de Aston Martin V8 Vantage S én de nieuwe Virage!

RS 5 versus quattro

Verder zetten we in CARROS de Audi RS 5 tegenover de Audi quattro en de Jaguar XJ 5.0 LWB tegenover de Mercedes-Benz S 500 Lang. En in een interview komt Olympisch schaatskampioen Mark Tuitert aan het woord over zijn sport en zijn auto. We stappen bovendien op de BMW K1600 GT en we hebben rijimpressies van de Ford Mustang Boss 302, de Maserati GranTurismo MC Stradale en de Porsche Cayman R. En niet te vergeten: we maken een ‘Ommetje met’ de Maserati Ghibli. CARROS Magazine kunt u krijgen in de boekhandel of kiosk en eventueel hier bestellen. De iPad App van CARROS is te downloaden in de App Store.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer