Prestigieuze automerken als Bugatti, Isotta-Fraschini, Cadillac, Voisin, Merce" /> Prestigieuze automerken als Bugatti, Isotta-Fraschini, Cadillac, Voisin, Merce"> Prestigieuze automerken als Bugatti, Isotta-Fraschini, Cadillac, Voisin, Merce"> CARROS Magazine - Speciale rondleiding Louwman Museum met CA
strictly cars with character

Speciale rondleiding Louwman Museum met CARROS

17 maart 2015
Prestigieuze automerken als Bugatti, Isotta-Fraschini, Cadillac, Voisin, Mercedes-Benz, Rolls-Royce, Spyker en Duesenberg zullen centraal staan in een bijzondere rondgang door het Louwman Museum, die CARROS voor zijn lezers organiseert. Op woensdagavond 29 april a.s. vanaf 19.30 uur wordt het museum speciaal geopend voor dit doel en zullen directeur Ronald Kooyman en klassiekergoeroe Martin van der Zeeuw u de afdeling ‘Luxury’ van het museum van een andere kant laten zien en u tevens een kijkje in de keuken van uw favoriete tijdschrift gunnen. Het magische woord hierbij is: beleving. Voel, proef en ruik de sfeer uit de tijd dat het fenomeen automobiel nog onbegrensde mogelijkheden kende.  Het programma is als volgt (onder voorbehoud):
  • Vanaf 19.30 ontvangst
  • 20.00 Korte introductie door Ronald Kooyman en Martin van der Zeeuw
  • 20.20 Start rondleiding langs bijzondere objecten in de ‘Luxury’-afdeling
  • 21.30 Einde rondleiding
  • 22.15 Einde programma
Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid om de speciale tentoonstelling van de Glazen Koets in het museum te bekijken. Om iedereen zo veel mogelijk persoonlijke aandacht te kunnen schenken, is het aantal deelnemers beperkt tot 35. Wij raden u dan ook aan niet te lang te wachten met inschrijven, hetgeen mogelijk is via onderstaand formulier. 

KOSTEN EN INSCHRIJVING

De kosten voor deze speciale avond bedragen 35 euro per persoon all-in, en dat is inclusief een exemplaar van de catalogus, entree voor het museum, parkeren en natuurlijk een kop koffie. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging per mail met een banknummer waarop u het verschuldigde bedrag kunt overmaken. De inschrijving voor 29 april is inmiddels gesloten wegens het grote aantal aanmeldingen. Maar er komt een tweede datum voor een rondleiding met hetzelfde programma.  

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer