De speciale rondleiding met CARROS Magazine – en klassiekerkenner Martin van der Zeeuw – door het Louwman Mu" /> De speciale rondleiding met CARROS Magazine – en klassiekerkenner Martin van der Zeeuw – door het Louwman Mu"> De speciale rondleiding met CARROS Magazine – en klassiekerkenner Martin van der Zeeuw – door het Louwman Mu"> CARROS Magazine - Tweede rondleiding Louwman Museum op 17 ju
strictly cars with character

Tweede rondleiding Louwman Museum op 17 juni

11 mei 2015
De speciale rondleiding met CARROS Magazine – en klassiekerkenner Martin van der Zeeuw – door het Louwman Museum op 29 april zat al heel snel vol. Daarom besloten we snel tot een tweede rondleiding. Die is op 17 juni.  We hadden inmiddels al weer aardig wat aanmeldingen voor een tweede datum, maar wie zich heeft aangemeld en alsnog niet in de gelegenheid is te komen, kan natuurlijk nog afzeggen. Wie op 17 juni de tweede speciale rondleiding met CARROS Magazine – en klassiekerkenner Martin van der Zeeuw - wil bijwonen, kan dat via het aanmeldformulier hieronder kenbaar maken.  Het programma voor de rondleiding is als volgt: 
  • Vanaf 19.30 ontvangst
  • 20.00 Korte introductie door Ronald Kooyman en Martin van der Zeeuw
  • 20.20 Start rondleiding langs bijzondere objecten in de ‘Luxury’-afdeling
  • 21.30 Einde rondleiding
  • 22.15 Einde programma
Vanzelfsprekend is er ook weer gelegenheid om de speciale tentoonstelling van de Glazen Koets in het museum te bekijken. Om iedereen zo veel mogelijk persoonlijke aandacht te kunnen schenken, is ook bij de tweede rondleiding het aantal deelnemers beperkt tot 35. Wij raden u wederom aan niet te lang te wachten met inschrijven, hetgeen mogelijk is via onderstaand formulier.

KOSTEN EN INSCHRIJVING

De kosten voor deze speciale avond bedragen 35 euro per persoon all-in, en dat is inclusief een exemplaar van de catalogus, entree voor het museum, parkeren en natuurlijk een kop koffie. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestiging per mail met een banknummer waarop u het verschuldigde bedrag kunt overmaken.   

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer