De Aston Martin Rapide is als concept getoond met elektrische aandrijving. De auto werd onthuld in Lancaster Hous" /> De Aston Martin Rapide is als concept getoond met elektrische aandrijving. De auto werd onthuld in Lancaster Hous"> De Aston Martin Rapide is als concept getoond met elektrische aandrijving. De auto werd onthuld in Lancaster Hous"> CARROS Magazine - Aston Martin Rapide als elektrische auto
strictly cars with character

Aston Martin Rapide als elektrische auto

21 oktober 2015

De Aston Martin Rapide is als concept getoond met elektrische aandrijving. De auto werd onthuld in Lancaster House in Londen bij een Chinees staatsbezoek.

De Aston Martin RapidE concept is een volledig elektrische uitvoering van de vierdeurs sportsedan, die mede ontwikkeld is door Williams Advanced Engineering. Het idee om zo’n model te ontwikkelen is ontstaan door de Chinese interesse in elektrische sedans voor het hogere segment, zo verklaarde Aston Martin-topman Andy Palmer. Hij zit luxueuze elektrische auto’s als een belangrijk onderdeel van het toekomstige gamma van Aston Martin. Als er voldoende vraag blijkt naar de RapidE dan zal Aston Martin de auto in Gaydon in productie nemen en binnen twee jaar op de markt brengen.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer