strictly cars with character

Carros Nieuwsflash: Bentley, Spyker en Tesla

4 april 2016
Carros Nieuwsflash: snel nieuws en geruchten uit de wereld van automotive. Dit keer: Tesla Model 3 weet niet van ophouden, Bentley kiest voor zwart en Spyker wil elektrische SUV.

Teller Tesla Model 3 tikt door

De nieuwe Tesla Model 3 blijkt ongekend populair. Nog voordat de auto onthuld werd donderdagavond stonden er al rijen om in te tekenen voor de ‘budget-Tesla’ en na 24 uur waren er wereldwijd al 180.000 besteld. Een dag later kon Tesla Motors al meededelen dat er 276.000 orders geplaatst waren. De eerste afleveringen staan voor eind 2017 gepland.

Bentley ‘paints it black’

De Bentley Continental GT Speed is met 635 pk en 820 Nm al niet karig bedeeld, maar Bentley heeft besloten om daar toch nog 7 pk en 20 Nm bij te schroeven. Bovendien is er vanaf heden een Black Edition van het model leverbaar, waarbij – zoals de naam al doet vermoeden - diverse zwarte details in in- en exterieur zijn aangebracht. Blikvangers zijn de zwarte 21-inch vijfspaaks velgen en zwartgelakte grille.

Elekrische SUV voor Spyker

Na de recent gemaakte comeback in de vorm van de C8 Preliator, pakt Spyker nu door met de aankondiging van een heuse SUV met een elektrische aandrijving. In november van dit jaar kunnen we het conceptmodel van die auto al aanschouwen op de autoshow van Los Angeles. De SUV, mogelijk een doorontwikkeling van de D12 Peking-to-Paris-concept, wordt echter eerste getoond met een W12-benzinemotor.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer