strictly cars with character

Weekendtip: Capital Cars & Classics

22 april 2016
Dit weekend  - zaterdag 23 en zondag 24 april - openen de deuren van de Amsterdamse Kromhouthal zich voor de eerste editie van Capital Cars & Classics. Carros is aanwezig. U ook? Duitsland heeft de Techno Classica en Frankrijk Retromobile. En Nederland? Dat heeft Capital Cars & Classics. Dit weekend vindt de eerste editie plaats van de autobeurs die de komende jaren wil uitgroeien tot een gerenommeerd klassiekerfestijn.

Lifestyle

In de karakteristieke Amsterdamse Kromhouthal wordt een fijn aanbod aan klassiekers gemixt met een aantal hypermoderne supercars . Er is bovendien veel aandacht voor lifestyle: vintage horloges, kleding en buitenlandse autoreizen. En voor heerlijk eten.

Openingstijden

De openingstijden op zaterdag zijn van 10:00 tot 20:00 en zondag van 10:00 tot 18:00. De ticketprijs is inclusief entree, parkeren en shuttle-service vanaf door CC&C aangewezen parkeerterreinen en vice versa. Tickets zijn aan de deur te koop (let op: alleen met pinbetaling mogelijk!). Voor alle informatie: Capital Cars & Classics [caption id="attachment_17344" align="alignnone" width="439"] Carros is aanwezig op Capital Cars & Classics. U ook?[/caption]   

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer