strictly cars with character

Met korting naar Capital Cars & Classics 2019

24 januari 2019

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 staat de vierde editie van Capital Cars & Classics op stapel. De entreebewijzen zijn nu al online te koop, tegen bovendien aardige kortingen.

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 haalt elke liefhebber van oldtimers, youngtimers en eigentijdse supercars zijn hart op tijdens de vierde editie van Capital Cars & Classics. In de Amsterdamse Kromhouthal komt dan immers weer een uiterst fijne selectie aan bolides samen. Als mediapartner en standhouder is CARROS vanzelfsprekend ook van de partij, net als bij de voorgaande drie edities.

Vroegboekkorting

Entreebewijzen voor Capital Cars & Classics 2019 kunt u op twee manieren bestellen: op beide evenementdagen aan de kassa óf – wel zo makkelijk – online. De voorverkoop is inmiddels gestart en om de vroegboekers te belonen, geldt er een korting van € 2,55 op elk entreekaartje. Als je met heel het gezin of een grote vriendengroep komt, loopt het voordeel aardig op. Online kost een ticket € 19,95 per persoon, terwijl aan de kassa € 22,50 moet worden betaald.

Amsterdam Rally

Op de website kunt u zich bovendien inschrijven voor de CC&C Amsterdam Rally. Dat evenement vindt de vrijdag voorafgaand aan het beursweekend plaats. Er wordt gestart in de binnenstad van Amsterdam, waarna via een prachtige route over de Noord-Hollandse binnenwegen ’s middags de Kromhouthal wordt bereikt. Daar staat een ‘sneak preview’ inclusief borrel op het programma. De prijs per equipe bedraagt 350 euro.

Volg @CARROS.CARSMAGAZINE voor de vetste auto content, nieuwtjes en meer