Carros 4 2014

Alle ogen zijn al een tijdje gericht op de nieuwe BMW-modellen met plug-in hybride techniek of volledig elektrische aandrijving. Met de i3 konden we vorig jaar al rijden, nu gingen we op pad met de i8 in Amerika, kort nadat we uitgebreid konden kennismaken met de nieuwe lichttechniek van de i8.

In Two of a Kind neemt de Jeep Cherokee 3.2 V6 Trailhawk 4WD Lock A9 - een hele mondvol - het op tegen de Land Rover Discovery SCV6-HSE. One of a Kind brengt een prachtige Aston Martin in beeld: de DBS die in de jaren zeventig in de tv-serie The Persuaders te zien was. Met Roger Moore achter het stuur als Sir Brett Sinclair.
In Car Report veel nieuwe modellen: de Porsche 911 Targa 4S PDK, de Mercedes E 300 Cabriolet, de Volvo S60 en V60 Polestar en de Cadillac CTS 2.0T.

Op de voorbank dit keer ex-nieuwslezeres en tegenwoordig fotografe Sacha de Boer. En CARROS was bij de Historische Grand Prix in Monaco. David Bakels stapte in Carbike op de Indian Chief Classic. En natuurlijk zijn er onze vertrouwde columnisten.

Een nummer nabestellen? Vul dan bijgaand formulier in!

Share |

Ook vernieuwde Kia Sportage in Geneve

03 april 2014
Naast de compleet nieuwe Soul EV beleeft ook de vernieuwde Kia Sportage de pr...
Lees meer »

Mazda3

31 oktober 2013
Samenwerking Mazda en senz° umbrellas bv in campagne nieuwe Mazda3 Ma...
Lees meer »

Renault-designed for excitement

20 december 2013
Designed for excitement De designstrategie van Renault is in een Margueri...
Lees meer »

zakelijk mobiliteitsnieuws