CARROS 2 2014

CARROS schuwt onconventionele vergelijkingen niet. Dit keer plaatsten we een Bentley Flying Spur W12 Mulliner tegenover een Lexus LS 600h L Hybrid President Line. De uitkomst? Lees het in de nieuwe CARROS Magazine.

Onlangs werd een bijzonder Citroën SM geveild bij Artcurial. Voor een half miljoen werd de SM Cabriolet ‘Mylord’ van Chapron verkocht aan een Amerikaan. Martin van der Zeeuw maakt een reportage over de auto. De klassiekerkenner van CARROS reed voor een Ommetje met ook met een Jaguar XJ-S V12 HE Coupé uit 1984. Toe werd er al van gezegd dat het een klassieker zou worden en dat is ondanks de matige betrouwbaarheid uitgekomen.

In Car Report aandacht voor twee nieuwe BMW-modellen: de M235i en de 435i Cabriolet. Verder legt Jaguar-designer Matthew Beaven het design van concept car C-X17 uit, de voorbode van de nieuwe SUV van het Britse merk. En we reden met de Mini Cooper S en de Citroën DS5 THP 155 en bekeken de allereerste Porsche ooit, de elektrische P1 uit 1898.

In Carbike stapt David Bakels op de BMW C 650 GT en de Piaggio X10 500. Op de voorbank nam oud-politicus Ed Nijpels plaats. In Road Rage voelden we de nieuwe sportauto van Alfa Romeo aan de tand, de 4C.

Een nummer nabestellen? Vul dan bijgaand formulier in!

Share |

Ook vernieuwde Kia Sportage in Geneve

03 april 2014
Naast de compleet nieuwe Soul EV beleeft ook de vernieuwde Kia Sportage de pr...
Lees meer »

Mazda3

31 oktober 2013
Samenwerking Mazda en senz° umbrellas bv in campagne nieuwe Mazda3 Ma...
Lees meer »

Renault-designed for excitement

20 december 2013
Designed for excitement De designstrategie van Renault is in een Margueri...
Lees meer »

zakelijk mobiliteitsnieuws