CARROS 6 2014

CARROS Magazine reed zo’n beetje als laatste medium met de Donkervoort GTO. En ook nog met het allereerste prototype dat al een zwaar leven achter de rug had als test- en demo-auto. Niettemin waren we zeer onder de indruk van de GTO na een prachtige rit langs de plekken waar het voor Donkervoort allemaal begon.

Twee luxueuze zakensedans in een Two of a Kind met liefst vier motoren. Want de Infiniti Q50S Hybrid en de BMW ActiveHybrid5 zijn beide hybride auto’s die naast een stevige benzinemotor hulp hebben van een elektromotor. David Bakels nam ze onder de loep.

Voor One of a Kind stapte klassiekerkenner Martin van der Zeeuw in een Maserati Mexico, een ondergewaardeerde klassieker. Voor de rubriek Ommetje met reed hij met de Rover SD1 Vandenplas.

In Car Report rijimpressies met de BMW X4, de nieuwe Mercedes S-klasse Coupé en de vernieuwde Mini Countryman en Paceman. Voor Carbike besteeg David Bakels de EBR 1190 RX van Eric Buell en hoe je kunt kamperen op stand laten we zien in een reportage van de Fleetwood Revolution LE.
Op de voorbank nam dit keer tv-presentator en coureur Rob Kamphues plaats en natuurlijk zijn er onze vertrouwde columnisten.

Een nummer nabestellen? Vul dan bijgaand formulier in!

Share |

Ook vernieuwde Kia Sportage in Geneve

03 april 2014
Naast de compleet nieuwe Soul EV beleeft ook de vernieuwde Kia Sportage de pr...
Lees meer »

Mazda3

31 oktober 2013
Samenwerking Mazda en senz° umbrellas bv in campagne nieuwe Mazda3 Ma...
Lees meer »

Renault-designed for excitement

20 december 2013
Designed for excitement De designstrategie van Renault is in een Margueri...
Lees meer »

zakelijk mobiliteitsnieuws

Laatste autonieuws


Meest gelezen