Colofon

UITGEVER
Frank Kloppert

HOOFDREDACTEUR
Carlo Brantsen

EINDREDACTEUR
Martin van der Zeeuw

KERNREDACTIE
Carlo Brantsen
David Bakels
Martin van der Zeeuw

ART DIRECTOR MAGAZINE EN IPAD
Merlijn Viersma
Jennifer Kennedy

BLADMANAGER
Willemijn Peters

FOTOGRAFIE
David de Jong
Georges van Wensveen
Jim Plasman
Rick Arnold

SALES DIRECTOR MAGAZINE EN IPAD
Paul Laurey

INTERNET
Ad.Factor Den Haag (sales) traffic@adfactor.nl
Mario Vos (redactie) mario@redfox.nl

MARKETING
Jorien de Jongste

Abonnementsvoorwaarden:

Proefabonnementen
Proef- en kennismakingsabonnementen worden niet automatisch verlengd en stoppen na het aantal aangegeven nummers. U ontvangt wel een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van uw proefperiode.

Cadeauabonnementen
Cadeauabonnementen stoppen automatisch na het ontvangen van het aantal aangegeven nummers. De ontvanger ontvangt een aanbieding voor een nieuw abonnement aan het einde van het cadeauabonnement.

De eerste abonnementsperiode
De eerste abonnementsperiode gaat u aan voor bepaalde tijd en kunt u ook niet tussentijds beëindigen. Indien u het abonnement aan het einde van deze periode wilt beëindigen, dan dienen wij uiterlijk 3 maanden voor het einde van de abonnementsperiode uw opzegging in ons bezit te hebben.

Abonnementen na de eerste abonnementsperiode
Abonnementen worden na de eerste abonnementsperiode omgezet naar een jaarabonnement welke telkens voor een jaar wordt gefactureerd, tenzij u tenminste 3 maanden voor het eindigen van de geldende abonnementsperiode heeft opgezegd. Na de omzetting geldt een opzegtermijn van 3 maanden.

Langlopende abonnementen omzetten
Abonnementen die u aangaat met een looptijd van meer dan 12 maanden, worden na het einde van de geldende abonnementsperiode omgezet naar een abonnement dat eens per jaar wordt gefactureerd. Voor verdere informatie over deze omzetting, zie Abonnementen na de eerste abonnementsperiode. U bent gehouden voor de volledige duur van de abonnementsperiode en wordt beloond voor uw loyaliteit door middel van een korting of een welkomstgeschenk.

Opzeggen
Opzeggen kan via www.betapress.nl, per mail carros@betapress.nl of per telefoon 0161-459501. De opzegtermijn vindt u in de voorwaarden hierboven. Als opzegdatum geldt de datum waarop uw opzegging door Abonnementenland is ontvangen. Indien u hierom verzoekt, ontvangt u een bevestiging van uw opzegging met daarin de definitieve einddatum van uw abonnement.

Adreswijzigingen & Bezorgklachten
Adreswijzigingen & bezorgklachten kunt u doorgeven via www.betapress.nl per post of per telefoon. Betapress Abonnementen Service, Antwoordnummer 16060, 5100 VJ Gilze. Telefoon 0161-459501. Openingstijden zijn van 8:30-17:00 uur. Mailen kan ook naar carros@betapress.nl. Vergeet daarbij uw adresgegevens niet te vermelden!.

Overige vragen
Overige vragen kunt u stellen op carros@betapress.nl of neem telefonisch contact met Betapress op. Vergeet uw adresgegevens niet te vermelden.

De abonnementenadministratie wordt verzorgd door:
Betapress
Antwoordnummer 16060
5100 VJ GILZE
Website: www.betapress.nl (voor wijzigingen of vragen)
Telefoon: 0161-459501
Fax: 0251-457609

Abonnementsprijzen
Jaarabonnement (8 nummers) €42,-
Losse nummers €5,50
De kosten voor een jaarabonnement in België bedragen €50,-
Overige landen: neem contact op met onze abonnementenadministratie via carros@betapress.nl.
For international subscriptions, please contact carros@betapress.nl.