Gele Range Rover Evoque in Brussel

10 januari 2013 09:33
Morgen opent het Autosalon van Brussel haar deuren voor het grote publiek. Range Rover zet bij onze zuiderburen deze Evoque Sicilian Yellow Limited Edition in de schijnwerpers. Een exclusieve uitvoering waarvan er slechts 24 naar ons land afreizen.
De gelimiteerde oplage is gebaseerd op de Dynamic Plus-uitvoering van de Evoque en voorzien van bijzondere stylingdetails. De carrosserie is uitgevoerd in de kleur Sicilian Yellow met dak en buitenspiegels in contrastkleur Santorini Black. Het Ebony-interieur onderscheidt zich door contrasterende stiknaden in Yellow voor stoelen, portierpanelen, en dashboard. Een in Yellow geanodiseerde horizontale aluminium decorlijst completeert het geheel.
De Sicilian Yellow Limited Edition markeert tevens het debuut van het nieuwe Black Design Pack. Het pakket omvat een grotere achterspoiler, donkere koplampbehuizingen, mistlampen vóór, heldere achterlichten, 20-inch wielen in Gloss Black, bumpersecties in Santorini Black en donker getinte uitlaateindstukken.
De Range Rover Evoque Sicilian Yellow Limited Edition is beschikbaar als SD4 (190 pk) of Si4 (240 pk). Beide motoren zijn gecombineerd met een zestraps automatische transmissie en vierwielaandrijving. Prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt.

www.landrover.nl

Share |
Beoordeling: 1,6 (5 beoordelingen)

Reacties op 'Gele Range Rover Evoque in Brussel'

Uitkomst van de som Geef een nieuwe code

Er zijn nog geen reacties geplaatst