Carros Academy

Veel CARROS-lezers bezitten een bijzondere auto, al of niet als zoveelste machine, en is dus geïnteresseerd in verhoogde rijvaardigheid. Of de opleiding daartoe. Maar dan geen overbevolkte evenementen waar de instructie, effectieve rijtijd en dus het leereffect minimaal zijn.

Daarom riepen wij in samenwerking met Prodrive CARROS ACADEMY in het leven: een uitvoerig programma race-, en rijvaardigheidstrainingen. Eendags-, dan wel meerdaagse evenementen. En…het hele jaar door.

Reken bij CARROS ACADEMY op exclusieve locaties, kleine groepen, een intensieve begeleiding en last but not least: heel veel circuitkilometers. Het is ook daarom dat de deelnemers aan onze full-race opleidingen, geëxamineerd door de Koninklijke Nederlandse Autorensport Federatie, vrijwel altijd slagen. En zelfs vaak aanbevelingen krijgen voor het behalen van een EU-licentie. Iets waarvoor men normaliter eerst een paar jaar Nationaal gepresteerd moet hebben...

Of u nu voor een licentie- of driftcursus kiest, of juist de privétraining of die fantastische ijstraining in Finland, CARROS ACADEMY maakt het mogelijk. En hoe...!

Leer racen met CARROS

10 oktober 2012
Op straat heb je als hardgaander werkelijk niets te zoeken. Maar op de circuits tegenwoordig des te meer! Nog nooit waren er zo veel mogelijkheden tot racen.
Lees meer »

Poolcirkelen met Pro Ice

11 januari 2011
Het zenit aller autosportcursussen: CARROS Pro Ice in Finland! Alles in één: rally, cross, driften & sliden, rallysprints met competitie-element en tussen de bedrijven door ice-karting om scherp te blijven. Ondanks de overvloedige sneeuwval van de afgelopen tijd in eigen streken, is...
Lees meer »

Drift & Powerslide

03 januari 2011
Volgens velen de mooiste CARROS ACADEMY-cursus. Een auto in een drift of powerslide kunnen zetten (en houden) getuigt van de allerhoogste graad van voertuigbeheersing. Leer hoe het is om door je zijruit in de rijrichting te kijken(!) en de auto ook nog beurtelings naar rechts of links te kunnen o...
Lees meer »

Privé-training

01 januari 2011
Buitengewoon CARROS, deze rijtraining voor mensen met een extreme auto, bijvoorbeeld een Porsche, Ferrari, Aston Martin of anderszins supercar, die individueel (1:1) getraind willen worden in het beheersen van de krachten waartoe hun auto in staat is.
Lees meer »